Головна » Статті » Мої статті |
3 листопада 2016року у Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі відбувся перший етап внутріліцейного проекту - конкурсу професійної майстерності серед учнів з професії «Кухар» який має назву «Страви Приазов’я» . Проект включає в собі декілька етапів з приготування різноманітних страв, які є улюбленими в нашому регіоні. Всі учасники конкурсу отримали домашнє завдання з приготування смачних страв української кухні, які є традиційними в осінню пору : яблука печені, печений фарширований гарбуз, фарширований перець та печериці та інші. На другому етапі учні складали тестування з теоретичної частини. Відкрила конкурс директор ліцею Казанцева Т.Д.
Темою конкурсу було приготування гарячої страви «Курчата табака». Учасники повинні були у відведений час приготувати страву, оформити подачу, презентувати та захищати її. Всі учні проявили креативність мислення, та використовували вірші, пісні для захисту своїх робіт.
Захист та презентація виконаних робіт
Заключним етапом конкурсу було підведення підсумків, та нагородження переможців
Місця розподілились наступним чином:
| |
Переглядів: 491 | |