Реєстрація | Вхід
Головна » Статті » Мои статьи

>>> Читати тут <<<

23листопада 2017 р. у Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі

пройшов внутріліцейний відкритий конкурс професійної майстерності з професії «Кухар», серед учнів ІІ курсу навчання в рамках проекту «Страви Приазов’я » на тему «Завиванці по українські»

Були запрошені колеги з ліцеїв м. Маріуполя за професією, присутні були майстер в/н ВПУ № 99 Чупир Т. І. та майстер в/н МПЛМ (4) Вобликова А. В.

Конкурс складався з трьох етапів:

  • тестування теоретичних знань з теми;

  • практичного виконання завдання ;

 

  • складання композиції, презентація страви.

Конкурсанти готували страву «Завиванець з курячого філе в беконі фаршировані сиром», але у кожного була своя «родзинка» - використання різних спецій та приправ, що вплинуло на аромат та смакові якості страви. Також кожен учень творчо підійшов до підбору, оформленню гарніру та презентації свого шедевру.

Сьогодні в ліцеї у нас

Проводимо майстер – клас

Всім покажем завиванці –

Це вам не бігати на танці!

Відповідальність тут велика:

Скрутити так, щоб сир не витік

Беріть філе і відбивайте

Та сіллю – перцем приправляйте.

Звернемо все в рулет тугенький

Беконом скріпимо гарненько.

 

Уже в духовці все шкварчить

На кухні запах лине….

Цей східний смак та аромат

Дарує нам - горіх мускат

І щоб підкреслити його

Гарнірів з овочів дамо

Нехай вам всім смакує!

 

 

Переможцями конкурсу стали наступні учні:

І місце – Мосендз Дмитро (гр.№10)

ІІ місце- Горб Алла (гр.№9)

ІІІ місце-Ревіна Анастасія (гр.№9)

Всі інші учні були відмічені в різних номінаціях та отримали подяки.

 

Категорія: Мои статьи | Додав: МПЛСУиТ (03.12.2017)
Переглядів: 61 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: