Головна » Статті » Мої статті |
23листопада 2017 р. у Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі пройшов внутріліцейний відкритий конкурс професійної майстерності з професії «Кухар», серед учнів ІІ курсу навчання в рамках проекту «Страви Приазов’я » на тему «Завиванці по українські» Були запрошені колеги з ліцеїв м. Маріуполя за професією, присутні були майстер в/н ВПУ № 99 Чупир Т. І. та майстер в/н МПЛМ (4) Вобликова А. В.
Конкурс складався з трьох етапів:
Конкурсанти готували страву «Завиванець з курячого філе в беконі фаршировані сиром», але у кожного була своя «родзинка» - використання різних спецій та приправ, що вплинуло на аромат та смакові якості страви. Також кожен учень творчо підійшов до підбору, оформленню гарніру та презентації свого шедевру.
Сьогодні в ліцеї у нас Проводимо майстер – клас Всім покажем завиванці – Це вам не бігати на танці! Відповідальність тут велика: Скрутити так, щоб сир не витік Беріть філе і відбивайте Та сіллю – перцем приправляйте. Звернемо все в рулет тугенький Беконом скріпимо гарненько.
Уже в духовці все шкварчить На кухні запах лине…. Цей східний смак та аромат Дарує нам - горіх мускат І щоб підкреслити його Гарнірів з овочів дамо Нехай вам всім смакує!
Переможцями конкурсу стали наступні учні: І місце – Мосендз Дмитро (гр.№10) ІІ місце- Горб Алла (гр.№9) ІІІ місце-Ревіна Анастасія (гр.№9) Всі інші учні були відмічені в різних номінаціях та отримали подяки.
| |
Переглядів: 500 | |