Реєстрація | Вхід
Головна » Статті » Мої статті

>>> Читати тут <<<

 

У нас   знову   конкурс

В Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі      

18 грудня 2018 року відбувся відкритий конкурс серед учнів   з професії  «Продавець продовольчих товарів, контролер – касир»

в рамках атестації викладача спеціальних дисциплін Малай І.Б. та майстра виробничого навчання Кислої М.В.

Актуалізація теми:

«Корисні та поживні кисломолочні продукти»

Тема кисломолочних продуктів була обрана не випадково, ціллю було не тільки сформувати творче мислення і комунікабельність майбутніх продавців, але й щоб підростаюче покоління  розуміло користь, важливість прийому в їжу цієї продукції, навчити їх слідкувати за своїм здоров’ям. Учні при самостійній підготовці отримали завдання досконало вивчити асортимент кисломолочної продукції, новинки, корисні властивості, її вплив на здоров’я людини.

 

 

Учасники конкурсу – дві команди по шість учнів:

Група № 3- «Злагода»

Група № 14-«Живинка»

 

 

Конкурс відбувся  дуже змістовний, цікавий, динамічний, завдання були на швидкість, правильність виконання, креативність. До складу входили  два тури:

І тур – теоретичний: виконання тестових завдань, та «Квадрат    знань»;

 

 

ІІ тур – виконання завдань з професійно – практичної підготовки:

  1. Домашнє завдання – презентація асортименту новинок;

 

 

  1. Естафета – підрахунок збірних покупок на швидкість;
  2. Визначення маркування товару на швидкість;

 

 

  1. Конкурс – дегустація «Вгадай назву»;

 

 

  1. Вирішення проблемних ситуацій  «Знайди помилку»;
  2. Органолептична оцінка якості товару за зразками;
  3. Речові тренінги «Поради покупцю»;
  4. Обслуговування покупців.

 

 

Учасники конкурсу  злагоджено та швидко працювали в командах. Всі учасники відзначені подяками.

  Перемогла команда  групи № 14- « Живинка».

 

 

На заході були присутні: почесний гість:  методист НМЦ ПТО у Донецькій обл. Глобіна Н.С. та представники з  ліцеїв регіону. Гості дали схвальну оцінку організації конкурсу  та відмітили   професійний рівень  конкурсантів, плідну працю майстрів виробничого навчання та викладачів.  Гостям дуже сподобалися   різноманітні конкурси, атмосфера проведення,    вони  побачили багато цікавого та отримали  корисну інформацію для себе про новинки серед  йогуртів ,кефірів, геролактів  та заквасок.  

 

Категорія: Мої статті | Додав: МПЛСУиТ (20.12.2018)
Переглядів: 26 | Рейтинг: 0.0/0