Реєстрація | Вхід
Головна » Статті » Мої статті

>>> Читати тут <<<

 

    В нашому ліцеї постійно проводяться лабораторно – практичні роботи з учнями І і ІІ курсу навчання з  професій: «Кухар», « Кухар, кондитер», де учні використовуючи теоретичні знання відпрацьовують навики приготування та оформлення страв та виробів.

 

      

  • Викладач Ломакіна І. І. та майстер  в\н Кіліна Ф. В.  проводять  лабораторні роботи з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»,  з  учнями  ІІ – го курсу гр.№ 9. 

                    

 

   

 

    Ах, які смачні пиріжки та ватрушки.

 

   

 

    Приготування  виробів з бісквітного тіста «Буше», та шарового тіста.

 

   

 

   Приготування печива з пісочного тіста, заварні тістечка.

 

   

 

  Результати старань молодих учнів кондитерів.

 

                 

 

                 

 

    

  • Викладач Ломакіна І. І. та майстер  в\н Ковтун О. О.   проводять  лабораторні роботи з предмету «Технологія приготування їжі»,  з  учнями  І – го курсу гр.№ 4. 

              

 

   

  • Викладач Ромащенко К. В. та майстер  в\н Зарянкіна Н. М.   проводять  лабораторні роботи з предмету «Технологія приготування їжі»,  з  учнями  І – го курсу гр.№ 1. 

             

 

             

 

 

Категорія: Мої статті | Додав: МПЛСУиТ (12.05.2015)
Переглядів: 874 | Рейтинг: 0.0/0