Головна » Статті » Мої статті |
В ліцеї традиційно щорічно проводяться конкурси професійної майстерності. 17 листопада 2015 року відбувся конкурс серед учнів ІІ курсу навчання з професії «Кухар» на тему «Технологія приготування українських рибних січеників». Цей захід був приурочений до свята «Міжнародний день студента» - молодих, талановитих, майбутніх фахівців і майстрів своєї справи. Конкурс складався з трьох турів: 1 – теоретичний; 2 – практичний; 3 – презентація страв. Колоритна українська кухня відома в усьому світі. Борщ український з пампушками, вареники, галушки входять в меню різних країн світу. А ми презентуємо «Українські рибні січеники», яким конкурсанти присвятили вірші та історичні факти виникнення січеників.
За підсумками конкурсу розподілили призові місця таким чином: І місце – гр. № 1 Яценко Євген, Барашова Карина; ІІ місце - гр. № 5 Сокол Ольга, Гричухіна Тетяна, Кулік Андрій; ІІІ місце поділили гр. № 2 Кисельов Антон, НедзельськаКристина; Гр. № 4 Семенець Максим, Новікова Тетяна, Корнієнко Олександр. | ||||
Переглядів: 807 | |