Реєстрація | Вхід
Головна » Статті » Мої статті

>>> Читати тут <<<

В ліцеї традиційно щорічно проводяться конкурси професійної майстерності.

17 листопада 2015 року відбувся конкурс серед учнів ІІ курсу навчання з професії «Кухар»  на тему «Технологія приготування українських рибних січеників». Цей захід був приурочений до свята  «Міжнародний  день студента» - молодих, талановитих, майбутніх фахівців і майстрів своєї справи.

Конкурс складався з трьох турів:

1 – теоретичний;

2 – практичний;

3 – презентація страв.

Колоритна українська кухня відома в усьому світі. Борщ український з пампушками, вареники, галушки  входять в меню різних країн світу. А ми презентуємо «Українські рибні січеники», яким конкурсанти присвятили вірші та  історичні факти виникнення січеників.

Так багато смачних поєднань                

В січениках рибних – 

 Риба, сало, молоко, спеції різні.

Ще додам й любові й теплоти

Щоб смакували вам вони.    

 

В золотій скоринці – на тарілці

Поряд овочі струнко лежать.

І краса така хай здивує цілий світ,

Всі хай знають що нині

 Є краса ця тільки в Україні.

За підсумками конкурсу розподілили  призові місця таким чином:

І місце – гр. № 1  Яценко Євген, Барашова Карина;

ІІ місце  - гр. № 5  Сокол Ольга, Гричухіна Тетяна, Кулік Андрій;

ІІІ місце поділили  гр. № 2   Кисельов Антон, НедзельськаКристина;

                          Гр. № 4 Семенець Максим, Новікова Тетяна,

                                                  Корнієнко Олександр.

Категорія: Мої статті | Додав: МПЛСУиТ (18.11.2015)
Переглядів: 807 | Рейтинг: 5.0/1