Головна » Статті » Мої статті |
13 червня 2016 р. в Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі проведена відкрита лабораторна – практична робота на тему: «Креативний підхід до оформлення страв з яєць та сиру».
Під керівництвом викладача спецдисциплін Ломакіної І. І. та майстра виробничого навчання Зарянкіної Н. М. учні І – го курсу гр. № 17 «Кухар, кондитер» були поділені на бригади та готували страви згідно інструкційно – технологічних карток.
При презентації страв були використані неординарні оформлення звичайних страв різними методами.
На уроці закріпили теоретичні знання на практиці, шляхом самостійного пошуку інформації для креативного оформлення та подачі страв.
| |||||||||||||
Переглядів: 561 | |