Реєстрація | Вхід
Головна » Статті » Мої статті

>>> Читати тут <<<

13 червня 2016 р. в Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі проведена  відкрита лабораторна – практична робота на тему:

«Креативний підхід до оформлення страв з яєць та сиру».

 

Під керівництвом викладача спецдисциплін Ломакіної І. І. та майстра виробничого навчання Зарянкіної Н. М.

учні І – го курсу гр. № 17 «Кухар, кондитер» були поділені на бригади та готували страви згідно інструкційно – технологічних карток.

 

 

При презентації страв були використані неординарні оформлення звичайних страв різними методами.

 

 

На уроці закріпили теоретичні знання на практиці, шляхом самостійного пошуку інформації для креативного оформлення та подачі страв.

 

 

Категорія: Мої статті | Додав: МПЛСУиТ (16.06.2016)
Переглядів: 236 | Рейтинг: 0.0/0