| Головна » Статті » Мої статті |
В Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі згідно з робочим навчальним планом пройшов тиждень атестацій в групах: № 12,13 з професії «Кондитер 3 розряду»; №15 з професії «Кухар 4 розряду». Учні виконували практичні роботи згідно затверджених завдань, учні були націлені на самостійне виконання робіт та продумане оформлення своїх страв та кондитерських виробів в сучасному стилі. Учні дуже вміло поєднали знання отримані в ліцеї з набутими вміннями та навичками на виробництві. Відповідально поставилися до виконання робіт. Проявили самостійний пошук ідей, зацікавленість «бути кращим». Майстри виробничого навчання та викладачі на консультаціях націлювали учнів на відповідальне відношення до атестації і це дало свої результати. Кондитери проявили креативність при виготовлені різних видів тіста та підбору кремів для своїх виробів.
Хотілось би відмітити роботи кваліфікованих кухарів, вже можна так сказати, випускників групи №15, які активно залучали ідеї ф’южн кухні , що поєднує елементи різних кулінарних традицій. Вони сміливо пропонували плодово – ягідні кисло - солодкі соуси до м’ясних страв, карамелізовані плоди, овочі - гріль у складних гарнірах. Практично всі учні отримали високі бали .
Також відбулися атестація та випуск групи з професії «Кондитер», курсової підготовки від Маріупольського міського центру зайнятості, де були представлені цікаві та професійно виконані роботи.
Члени атестаційної комісії дали оцінку виконаним роботам, відмітили гарну професійну підготовку учнів згідно кваліфікаційних вимог та привітали з успішною черговою атестацією.
| |||||||||||||||||||
| Переглядів: 320 | | |||||||||||||||||||