Реєстрація | Вхід
Головна » Статті » Мої статті

>>> Читати тут <<<

 

Захід в рамках  атестації

20.02.2020року 

 В Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі

відбувся   відкритий семінар-круглий стіл

 «Творчі ідеї та самоаналіз  педагогічної діяльності»

В ліцеї  працюють творчі та активні педробітники, професійно- компетентні, фахово обізнанні,  які продукують креативні ідеї  та впроваджують в освітній процес, шляхом втілення єдиної методичної проблеми ліцею: «Спрямованість освітнього процесу на формування і розвиток основних компетентностей особистості для підготовки конкурентоспроможних фахівців  в   сфері  послуг і торгівлі».

Згідно графіка в 2020 році підлягають атестації п’ять педпрацівників  і директорка   ліцею Казанцева Т.Д., що здійснює керівництво закладу освіти та надихає на плідну працю.

На семінарі презентували свій досвід роботи педпрацівники  ліцею, які будуть атестуватися на комісіях різного рівня у 2019-2020 навчальному році. Директорка   ліцею Казанцева Т.Д.,  викладач професійно - теоретичної підготовки Ломакіна І.І.,  атестуються комісією ІІІ рівня. Викладач предмету «Фізична культура і здоров’я»  Тепла С. С.,  майстри в/н  з професії «Кухар, кондитер» - Євдокимова О. О., Фодлаш С. В., бібліотекар Барська Г. А. атестуються в ліцеї     комісією ІІ рівня.

Педпрацівники нетрадиційно розпочали  проведення заходу. З 24.02.2020  по 01.03.2020 – масляна неділя, тому  засідання круглого столу   почали  з практичної частини, де викладачі та майстри в/н  представили  вироби майстер – класу «Іноватика в приготуванні млинцевого тіста та млинці з різними начинками».

 

 

Асортимент млинців вражаючий:

  • Млинці «Мішечки» з млинцевого тіста з кропом та начинкою з курки,  грибів в сметанному соусі;
  • Гарбузові млинці, смажені на кукурудзяній олії;
  • Млинці «Шоколадний шоколад»;
  • Млинці «Горіхові» з кунжутом та арахісом;
  • Млинці з млинцевого  тіста з буряковим соком та начинкою з яблук та кориці»;
  • Млинці «В цяточку» та «Зебра» з м’ясною начинкою;
  •  Млинці «Ванільні» з сирною начинкою та родзинками;
  • Млинці  «Мереживні»;
  • Млинцевий торт з печінкою.

Млинцями частували та чаєм пригощали.

На захід були запрошені педпрацівники ЗП(ПТ)О  торгово – кулінарного напрямку м. Маріуполя та регіональний методист НМЦ ПТО Ніна Сергіївна Глобіна. Привітала всіх гостей директорка  ліцею Тамара  Дмитрівна Казанцева.

 

 

Педагогічні працівники представили свої методичні розробки, доповіді, представили презентації та докладно доповіли про свої досягнення.

 

На заході  панувала  продуктивна , доброзичлива та гостинна атмосфера.  Гості  дали високу оцінку інноваційному проведеному заходу, відмітили креативність та творчість педпрацівників. Регіональний методист НМЦ ПТО Глобіна Н. С. виступила с заключним словом  та констатувала  плідну роботу педагогічного колективу на рівні регіону  взагалі та атестуючих  окремо.

 

Категорія: Мої статті | Додав: МПЛСУиТ (01.03.2020)
Переглядів: 347 | Рейтинг: 0.0/0