Тиждень атестацій.
В Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі
згідно з робочим навчальним планом були проведені атестації з професії «Кухар» в групах: № 1,2,4 - кваліфікація 3 розряд,
№5,6 - кваліфікація 4 розряд.
Здобувачі освіти виконували роботи згідно затверджених завдань, майстри виробничого навчання націлювали їх на самостійне виконання робіт, креативне та продумане оформлення своїх страв у сучасному стилі. Проявлений пошук ідей, зацікавленість «бути кращим» та консультації з майстрами виробничого навчання та викладачами, налаштування на відповідальне відношення до атестації, дали свої результати.
Учні дуже вміло поєднали знання отримані в ліцеї з набутими вміннями та навичками на виробництві.
Здобувачі освіти відповідально і творчо поставилися до виконання робіт. Вони сміливо використовували елементи різних кулінарних традицій , пропонували плодово – ягідні кисло - солодкі соуси до м’ясних страв, карамелізовані плоди, овочі - гриль у складних гарнірах.
Кулінарна майстерність була оцінена експертами – атестаційною комісією. Практично всі отримали високі бали . |