| Головна » Статті » Мої статті |
Завершальний етап І семестру . В Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі згідно з робочим навчальним планом були проведені атестаційні роботи в групах: № 4 з професії «Кухар» - кваліфікація кухар 4 розряду, № 1,2 «Кухар, кондитер» - кваліфікація кондитер 3 розряду, №3 «Продавець продовольчих товарів, контролер - касир» – кваліфікація контролер-касир 3 розряду. Згідно затверджених завдань здобувачі освіти другого курсу навчання виконували атестаційні роботи. Всі успішно завершили теоретичне та виробниче навчання. Майстри виробничого навчання націлили своїх учнів на самостійне виконання робіт, проявити індивідуальність пошук ідей на креативне та продумане оформлення своїх страв у сучасному стилі. Зацікавленість «бути кращим» налаштування на відповідальне відношення до атестації, дали свої результати.
Здобувачі освіти дуже вміло поєднали знання отримані в ліцеї з набутими вміннями та навичками на виробництві. Вони сміливо використовували елементи різних кулінарних традицій, пропонували плодово – ягідні кисло - солодкі соуси до м’ясних страв, карамелізовані плоди, овочі - гриль у складних гарнірах. Професія кондитер дуже творча, навіть починаючі кондитери здатні створювати вироби красиві, цікаві з чудовими смаковими якостями.
Кулінарна майстерність була оцінена експертами – атестаційною комісією. Практично всі отримали високі бали . Контролери - касири продемонстрували знання касира - операціоніста та впевнені навички роботи на терміналі.
Всі здобувачі освіти успішно пройшли атестаційний рубіж.
| |||||||||||||||||
| Переглядів: 179 | | |||||||||||||||||