В Італії в кінці 15 на початку 16 століття почала розвиватись кондитерська справа. Саме тоді в регіоні з'явився цукор, а до цього солодощі купували на Сході. Сьогодні професія кондитера не менш популярна.
Чи випадково так вийшло або ж в цьому спостерігалася якась закономірність, але споконвіку кухар і кондитер були трохи різними професіями, які в свою чергу вимагали своїх, особливих талантів і якостей.
Звичайно ж кондитер - це професійний кухар, але його майстерність цілком присвячено створенню десертів, випічки та інших кондитерських виробів. У цьому мистецтві необхідна особлива смакова пам’ять, відмінне відчуття запахів і витончений смак, величезне творча уява і навіть знання в галузі архітектури, скульптури, а так само художнього мистецтва. Кондитер зобов’язаний прекрасно розбиратися не тільки в продуктах, але і в їх поєднаннях, складі, термінах та умовах зберігання.
У цей День ми поспішаємо привітати всіх наших чудових кондитерів! Нехай і у вашому житті відбивається наша частинка тепла і любові! Спасибі Вам за смачні і приємні моменти, які ви даруєте всім нам! Зі святом Вас і творчих успіхів!
БАЖАЄТЕ ОВОЛОДІТИ СЕКРЕТАМИ НЕЙМОВІРНИХ СОЛОДОЩІВ?
МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!!! МАРІУПОЛЬСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ І ТОРГІВЛІ!!!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!
 |