ДЯКУЄМО ЗА АКТИВНУ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ КУЛІНАРНОМУ ЧЕЛЕНДЖІ «ТРАДИЦІЇ В КОЖНІЙ СТРАВІ» СЕРЕД ЗП(ПТ)О ДОНЕЧЧИНИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ КУХАРЯ!
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області отримав 26 відеоролики від ЗП(ПТ)О Донеччини, які вразили своєю різноманітністю та креативністю. Від традиційних борщів і вареників до сучасних інтерпретацій українських страв – кожна робота стала маленькою подорожжю в історію та культуру нашого народу.
До участі у кулінарному челенджі долучились педагогічні працівники та здобувачі освіти 8 ЗП(ПТ)О Донецької області, які ведуть підготовку з професії Кухар.
Учасники челенджу продемонстрували, що українська кухня – це не просто набір рецептів, а справжнє мистецтво, яке передається з покоління в покоління!
Челендж став чудовою можливістю не лише розкрити кулінарний потенціал, а й продемонстрував багатство нашої національної кухні, яка є важливою частиною української ідентичності!
Разом ми збережемо та примножимо кулінарну спадщину України!
 |