Марія БРУС - УКРАЇНСЬКЕ ДІЛОВЕ МОВЛЕННЯ

Н.М.ШУЛЬГА, Л.А.МЛЕЧКО  - САНІТАРІЯ ТА ГІГІЄНА

Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства

Доцяк В.С. Технологія (3 розряд)

Ю. І. Палеха - ЕТИКА  ДІЛОВИХ ВІДНОСИН

О. Й. Лесько, М. Д. Прищак, О. Б. Залюбівська, Г. Г. Рузакова - Етика ділових відносин

Зайцева Г. Т., Горпинко Т.М. - Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів

М. Зубков - Сучасна українська ділова мова

Зубар Н. М. - Основи фізфології та гігієни харчування

Л.Д. Кришемінська - Харчова безпека

Л.І. Антонець - Лабораторний практикум з предмету "Технологія приготування їжі та організація виробництва"

Олійник О.М. - Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування

П.І. Гнатенко - Основи правознавства

Винокурова Л.Е. - Основи охорони праці

Н.П. Саєнко - Устаткування підприємств громадського харчування

М.С. Косовенко - Технологія приготування їжі

Т.М.Стахмич, О.М.Пахолюк - Кулінарна справа. Технологія приготування їжі. Підручник для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти.

Шалимінов О.В. -  Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів